Skördefest 22/9 Skogsvallen

Den 22/9 12-15 blir det Skördefest med massor av aktiviteter uppe på Skogsvallen i Storvreta. Det blir matmarknad med lokala producenter, företagstorg med några spännande storvretaföretag, föreningstorg och mängder med prova-på-aktiviteter, t ex springskytte, bågskytte, klättervägg (7meter hög) och Spring för Livet. Det blir dessutom program från två scener, både inom- och utomhus med musik, föredrag, barnteater mm. Det senaste inslaget är att Storvreta innebandy kommer att köra en uppvisningsturnering i Street-bandy på en liten rink som monteras upp på teknikplanen. Flickor 00 och pojkar 03 har utmanat var sitt lag från stan.

Det finns fortfarande plats för fler utställare. Ring Thomas på 0705-671889.

Missa inte alla bra aktiviteter under Framtidsveckan!

 

Comments are closed.