Låg aktivitet på storvreta.nu – hjälp önskas

På grund av alldeles för mycket annat att göra så har jag svårt att avsätta så mycket tid som jag skulle vilja till det ideella arbetet med storvreta.nu. Det vore toppen om fler kunde vara med och skriva på sidan t.ex. om vad som är på gång, kanske lite intervjuer med lokala företag, föreningar och intressanta personer. Så att storvreta.nu kan bli lite som en lokaltidning för Storvreta-borna. storvreta.nu innehåller en hel del bra information om Storvreta om är intressant också för turister och för människor som funderar på att flytta hit.

Om du har tid och lust att hjälpa till att hålla storvreta.nu levande så är du hemskt välkommen att höra av dig till mig på niclas@storvreta.nu. Allt arbete med sidan är helt ideellt. Tack för hjälpen!

Comments are closed.