Tack för en fin Framtidsvecka och Skördefest 2011!

Framtidsveckan är nu avslutad med en skördefest i underbart höstväder till vilken det kom mer folk än förra året och där folk också uppehöll sig längre tack vare värmen och ett fylligt scenprogram! Som avslutning på veckan planterade vi ett äppelträd uppe på Skogsvallen (PJ Berghius är sorten om någon undrar, dvs Upplands landskapsäpple)

Insamlingen till Afrikas horn landade på över 15.000 kronor! Tack alla som bidragit till och deltagit i veckans olika aktiviteter. På söndagens “Stor-styrelsemöte” medverkade många av våra föreningar och andan där var att vi har behov av en nystart av det Föreningsråd som försvann för tiotalet år sedan, av många skäl, inte minst när Storvreta nu ska växa så kraftigt. En förfrågan om detta kommer att komma till alla föreningars styrelser under hösten för ett nytt möte i slutet av november.

Några bilder:

På måndagen fick vi information om torkan på Afrikas horn i Församlingsgården. Veckans insamling gick i år via Röda Korset till de torkdrabbade i Somalia. Stort tack till röda Korset och Storvretafamiljen Abdi Osman.

Energiseminarium med Vattenfall och sala heby energi i Biblioteket. Stort tack till Energigruppen med Hnerik Rosén i spetsen, och givetvis till våra båda duktiga föredragshållare.

Både yngre och äldre deltagare i Spring för Livet – tillsammans drog de in över 3.300 kronor till Somalia!

Ställ om Storvreta tar hjälp av några eldsjälar för att plantera ett träd efter devisen: “Förbanna inte mörkret – plantera ett träd!”. Eller med andra ord: oroa dig inte för morgondagen – gör något idag!

One comment

  1. [...] Tack för en fin Framtidsvecka och Skördefest! [...]