Skördefesten 2010

Det blev stor uppslutning på Storvretas skördefest, olika uppskattningar pekar mot en bit över 1000 deltagare under de fyra timmarna. Det såldes 350 hamburgare (slut redan vid 14.30!), äppelmusteriet gick för högtryck, brödet och osten sålde helt slut, grönsaksproducenterna fick åka hem och fylla på! Det sprangs in väldigt mycket pengar till översvämningsdrabbade i Pakistan och vi fick in många goda idéer på hur vi skulle kunna utveckla Storvreta framöver! På kvällen kom det 75 personer till en lyckad teatermiddag, där många härliga scener utspelade sig och god hemlagd mat serverades!

Angående insamlingen till Pakistan: i bössan vid perennbytarbordet samlades det in 895 kronor, från Loppiset kom det in 1900 kr. Men framför allt: 35 löpare sprang sammanlagt 216 varv med lite olika sponsring per varv, men totalt sprang dom in 11 562 kronor. Totalt samlade vi alltså tillsammans in 14 357 kronor till Översvämningsoffren i Pakistan! En fantastiskt siffra! Tack alla ni som sprang, tack alla ni som sponsrade löpare!

Ställ om Storvreta vill rikta ett varmt tack till alla de över 50 personer som satsade av sin tid och sin energi för att göra dagen till den framgång vi känner att den blev, något som gjorde att det trots vädret kändes som en varm dag i Storvreta, fylld av möten och glada leenden! Det här gav sannerligen mersmak, vi hoppas ni känner det också!

Många positiva signaler hördes om Skördefestens upplägg:

“Något för alla!”
“Bra format!”
“Trevlig tillställning!”

Många uttryckte också sina idéer och visioner om Storvreta på klotterplanket:

Ett stort TACK till alla som var med och bidrog till Skördefestens succé!

Thomas Norrby, festivalgeneral

Fler bilder från Skördefesten hittar du bland annat här på storvreta.nu och även på Panikteaterns hemsida.